JA hun logo main

Vállalatlátogatás

Projekt partner: magyarországi nagyvállalatok

Célcsoport: általános iskola és középiskolások

Célkitűzés: A program kiemelt célja, hogy különböző rendezvényekkel és programokkal segítse a vállalatok és a fiatalok kapcsolatteremtését, egymás megismerését, szakmai kommunikációját.

A JAM által szervezett vállalatlátogatások célja, hogy a diákok betekintést nyerhessenek egy-egy cég, vállalat, gyár működésébe.

Partnervállalatainkkal együttműködve számos alkalmat biztosítunk arra, hogy az érdeklődő diákok betekintést nyerjenek nagyvállalatok működésébe, annak szakmai kihívásaiba és mindennapjaiba.

Ezeknek a látogatásoknak köszönhetően továbbá részletesebben megismerhetnek a diákok különféle szakmákat, és azoknak a gyakorlati részét is láthatják. Mindez pedig segítheti pályaválasztásukat.

A program személyesen kerül megvalósításra, időtartama: 1-2 óra a helyszínen.

Amennyiben a diákok olyan intézményt szeretnének megismerni, amely nem szerepel listánkon, vegyék fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk megoldást találni.

Eddig olyan vállalatokkal működtünk együtt, mint a szegedi Epam, a Lego gyár, Márka üdítőgyár, Egis gyógyszergyár, Pécsi erőmű, Paksi atomerőmű, budapesti Reptéri üzemeltetés.

EPAM (Szeged)
Schaeffler Savaria Kft. (Szombathely)
Arconic-Köfém Kft (Székesfehérvár)
LEGO (Nyíregyháza)
Emerson Automation Solutions (Eger)
Márka Üdítőgyártó Kft. (Felsőlajos)