JA hun logo main

Vállalkozz Okosan! hozzá tud járulni ahhoz, hogy a fiatalok sikeres vállalkozókká, vezetőkké, munkavállalókká, a megszerzett tudásuk birtokában és megalapozott szakmai felkészültségük révén pedig versenyképes munkaerővé váljanak, és ezáltal hozzájáruljanak nemzetgazdasági szinten is a hatékony foglalkoztatás növeléséhez. Fejlesztésünk nem egyszeri, a jövőben a visszajelzéseket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük rendszerünket, meglévő, és újonnan induló képzéseinket, módszereinket dolgozzuk át e-learning formába is. Reméljük hasznosnak találod az oldalt, jó tanulást és szórakozást kívánunk!

esp vizsga

A JAM által biztosított “Entrepreneurial Skill Pass” (ESP) egy nemzetközileg elismert vizsgarendszer, amely elérhető minden 15-19 év közötti, vállalkozói élménnyel és tapasztalattal rendelkező fiatal számára, hogy innovatív és valid módon mérje a sikeres vállalkozás beindításához, illetve munkavállaláshoz szükséges kompetenciáikat és készségeiket.

Látogasson el a weboldalra: http://entrepreneurialskillspass.eu/

Girls Go Circular

Digitális és vállalkozói készségek a körforgásos gazdaságban. A Girls Go Circular projekt célja, hogy 2027-ig 50 000 14-18 éves iskoláslányt digitális és vállalkozói készségekkel ruházzon fel a körforgásos gazdaságról szóló online tanulási program révén.

GGC Program Ismertető letöltése!