JA hun logo main
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Árnyéknapon az EY gds Hungary -nél!

április 8 - április 30

 Helyszín: Budapest, Váci út 20. 1132

 

Nézd meg a pozíciókat, válassz időpontot és less bele egy szakember mindennapjaiba!

Link a jelentkezéshez: https://form.jotform.com/240653233715048

Választható szakemberek és időpontok a lenti táblázatban!

Az árnyékprogram célja, hogy a diákok pályaválasztás előtt valós képet kaphassanak egy-egy szakmáról. Egy napon keresztül árnyékként követhetik az adott szakembert, kérdezhetnek, tanácsokat kérhetnek, életre szóló élményben lehet részük.

Az EY több országban is jelen van és azon dolgozik, hogy egy jobban működő világot tudjunk felépíteni. Az EY GDS Hungary csapata a könyvvizsgálat, tanácsadás, jog és stratégia témakörein kívül a stratégia, adó és tranzakciók területén is segítséget tud nyújtani.

A programokon nem szükséges a pedagógusi jelenlét. Amennyiben a diáknak szüksége van igazolásra az iskola felé, kérjük, írjanak a szogi.anita@ejam.hu email címre. Ugyanezen az email címen jelezhető a jelentkezési szándék, amennyiben a link valamilyen okból nem működik.

 

Név Terület Időpont
Bartók Bianca HR, toborzás, ami a jelöltek megtalálását, az interjúk ütemezését és a kiválasztott jelölteknek szóló ajánlatok megtételét jelenti. 29 Április 13:00-15:00
Dudás Réka Adótanácsadás (jogi kutatások, adatok elemzése, tanácsok és egyéb hivatalos feljegyzések elkészítése) 29 Április 13:00-15:00
Bolgár Fanni Júlia Menedzserasszisztens, aki az európai országok HÉA-bevallásait vizsgálja. Április 29. 13:00

 

 

Részletek

Kezdés:
április 8
Vége:
április 30
Esemény kategóriák:
,