JA hun logo main

Diákvállalkozás program

Projekt partner: Citi Magyarország

Időtartam: teljes tanévet felölelő program, jelentkezés aktuális tanév elejétől

Célcsoport: általános és középiskolás diákok

Célkitűzés: a diákok megtapasztalják, hogyan kell működtetni egy vállalkozást.

Részletek: Diákvállalkozások (diakvallalkozasok.hu)

Regisztrációs oldal: Regisztráció – Diákvállalkozások (diakvallalkozasok.hu)

Magyarországon egyedülálló módon lehetőséget ad a diákok számára, hogy kockázat nélkül kipróbálják magukat a vállalkozási létformában, valós pénzforgalmat lebonyolítva, úgy, hogy az ebből származó bevétellel ők maguk gazdálkodnak. A JAM DV Programban a diákok minimum 5 fős csapatokat alkotva kialakítják vállalkozási ötleteiket, létrehozzák saját termékeiket vagy szolgáltatásaikat.

Célunk,  hogy a JAM Diákvállalkozási Programban megalapított diákvállalkozásokat a fiatalok fenntartsák, fejlesszék, elsajátítva ezzel az üzleti és gazdasági élet alapvető szabályait, a piac működését. A JAM Diákvállalkozásokat pedagógusok és üzleti mentorok támogatják munkájuk során, melyhez a JAM minden szükséges segítséget megad személyes és online formában egyaránt. A program részeként lehetőség nyílik hazai és nemzetközi vásárokon és versenyeken való részvételre. A program résztvevői vállalkozói tapasztalatukról nemzetközileg elismert tanúsítványt (ESP) szerezhetnek, mely munkaerőpiaci előnyökhöz juttathatja őket.

A 2023-2024-ben induló diákvállalkozások számára NINCS regisztrációs díj! Az első nyugtatömböt költségek nélkül biztosítjuk a csapatok részére.

Bővebb információ:  Diákvállalkozások (diakvallalkozasok.hu)