JA hun logo main

A Trubadúr Diákvállalkozó csapat lett a Diákvállalkozások Országos Versenyének győztese!

A versenyen kiemelkedően erős mezőny gyűjt össze, akik komoly kihívást jelentettek a zsűrinek, de végül a szoros verseny után megszületett az eredmény.  A Trubadúr nyereménye nem más, mint hogy lehetőségük van részt venni a Diákvállalkozások Nemzetközi Döntőjében, amely júliusban Isztambulban lesz! #GEN_E

A Trubadúr egy olyan kulturális diákvállalkozás, amely kifejezetten fiatal alkotók számára létrehozott digitális galériát üzemeltet. Ezek a fiatal művészek beküldhetik alkotásaikat olyan platformokon, mint az Instagram, e-mailben, hogy megosszák alkotásaikat a világgal. Ezek a műalkotások a https://trubadurart.com/ webhelyen kategorizálva találhatóak meg, mint például vizuális művészet, az irodalom, a fényképezés és a média. Végül pedig diákvállalkozásuk népszerűsítése céljából QR-kódokat generálnak a weboldalra feltöltött anyagokból és különféle ruházati termékekre nyomtatnak.

Különösen gratulálunk a Trubadúr csapata mellett az országos versenyen résztvevőknek is: Reflect Company, Mesebeli Makramé, Fánk Projekt, Retoy, akik rendkívül tehetségesek és elkötelezettek voltak a verseny során. Mindannyian kitettek magukért! Természetesen gratulálunk minden Diàkvállalkozónknak is, akik a tanév során kitartó szorgalmukról tettek tanúbizonyságot.

Ezenkívül szeretnénk kifejezni hálánkat a partnereinknek, a Citinek, Climate-KIC Hungarynak, ÁRKÁD Budapest, hogy támogatták a program megvalósulását!