JA hun logo main

A JA Worldwide továbbra is az tíz legnagyobb hatást gyakorló társadalmi civil szervezet között van a világon!

A Thedotgood (korábbi nevén NGO Advisor) évente rangsorolja a szociális-civil szervezeteket 2012 óta és bemutatja be a legjobb gyakorlatokat a nonprofit szektorban szerte a világon. A rangsorolás során azokat a civil szervezeteket vették alapul, akik pozitív hatást gyakorolva élen járnak és példaértékű tevékenységükkel maximalizálják a társadalmi hasznot, valamint innovatívak és szem előtt tartják a fenntarthatóság alapelveit.

Amikor értesült a 2023-as rangsorról, Asheesh Advani, a JA Worldwide vezérigazgatója azt mondta: „Az oktatás segítségével egy olyan tudást adunk á minden fiatal kezébe, amely képessé teszi őket arra, hogy virágzó közösségeket építsenek. A JA úttörő szerepet játszott abban a gyakorlatias, magával ragadó, mentorok által támogatott oktatási stílusában, amely tavaly több mint 15 millió tanulót gazdagított szerte a világon. Ez a rangsor a JA tagországok munkatársainak, valamint több százezer tanár, iskola, támogató és önkéntes munkájának közvetlen eredménye, akik együttműködnek küldetésünk életre keltésében, több mint 100 országban.” Bővebben itt: https://www.jaworldwide.org/…/sgo-for-five-years-in-a-row

A JA Worldwide megtiszteltetésnek tartja, hogy a 2023-as évre vonatkozóan a thedotgood rangsorolása alapján ismét a világ 200 SGO-ja közé került, immáron ötödik éve zsinórban a tíz legjobb között szerepel, feljebb lépve a #7 helyről 2019-ben, 2020-ban és 2021-ben, majd a #6 helyről 2022-ben, és idén pedig a #5 helyre került.