JA hun logo main

HATALMAS SIKER A JAM KARRIER NAP SZOLNOKON!

Közel 100 fő vett részt a Szolnoki SZC Vásárhelyi Pál Két Tanítási Nyelvű Technikumból a JAM Karrier Napján.

Fehér Tamás a Manpower Magyarország ügyvezető igazgatója nyitotta meg a rendezvényt, ahol hasznos tanácsokkal látta el a diákokat azzal kapcsolatban, milyen készségekkel és kompetenciákkal kell rendelkezniük ahhoz, hogy sikeresen felkészüljenek egy hozzájuk közel álló álommunka megszerzéséhez.

 A diákok a KARRIER NAP alatt hasznos tippekkel gazdagodtak az önéletrajzírás fortélyairól, és személyiségtesztünk segítségével megismerkedtek azokkal a személyiségtípusokkal, hogy milyen munkakör betöltése illik leginkább hozzájuk. A munkaerőpiacra lépés előtt álló fiatalok megtudták azokat az információkat is, hogy mire figyeljenek ahhoz, hogy sikeresen szerepeljenek egy állásinterjún.

A frissen megszerzett tudás birtokában következtek az állásinterjúk, melynek lebonyolításában a Manpower Magyarország 4 toborzási tanácsadója Benei Nóra, Bujdosó Boglárka, Tóth Lejla, Rezsnák Ella nyújtott segítséget.

Az állásinterjúk során a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtott 8 diák, pedig abban a nyereményben részesült, hogy ellátogathatnak a Manpower Magyarország budapesti irodájába.

Gratulálunk!