JAM Nyári Tábor

Szeretnéd megtudni a legtutibb tippeket, hogyan oszd be a zsebpénzed? Szívesen belekóstolnál a biznisz világába? Akkor ne habozz, jelentkezz most és tarts velünk egy egész héten át tartó kalandban! A Junior Achievement Magyarország idén is megrendezi, méltán híres JAM Táborát, ezúttal Harkányban!

A tábor időpontja: 2019.07.22 – 2019.07.26*

Helyszín: Harkány

Részvételi díj: 20.000 Ft

A tábor pályázati támogatással valósul meg – amely magában foglalja az utazást, szállást és a táborvezetői felügyeletet – ezen felül csak a napi 5-szöri étkezésért szükséges 20.000 Ft-ot fizetni.

Korosztály: 12-16 éves korig

Utazás formája: bérelt busszal

A helyek száma korlátozott!

*Mivel a projekt egy része pályázati forrásból valósul meg, így a változtatás jogát fenntartjuk a napok számával kapcsolatban, így a várható hazautazás akár egy nappal később is lehetséges, azaz 07.27-én!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az elbírálásnál nem a jelentkezési sorrend számít! A résztvevők kiválasztásánál figyelembe vesszük a gyermek szociális helyzetét, előzetes gazdasági és vállalkozói tudását, korábbi JAM-es tábori tapasztalatait, (ha volt) stb…

Jelentkezés feltétele: A jelentkezési lap kitöltése és visszaküldése. A programokról, a pontos csoport és szobabeosztásról a résztvevőket külön tájékoztatjuk. Hagyományainkhoz híven létrehozunk egy zárt Facebookos csoportot, ahova a résztvevők szülei/gondviselői kapnak meghívást. A csoport célja, hogy legyen egy élő platform a szülők és a tábor szervezői között.

Ide feltöltjük az összes, a táborra vonatkozó információt, illetve a tábor ideje alatt készült képeket és videókat.

További információ kérhető a tábor szervezőjétől: Szilágyi Orsolya (szilagyi.orsolya@ejam.hu, +3630/996-0359) A résztvevőket június 30-ig tájékoztatjuk az itt megadott elérhetőségeken.