KURATÓRIUM

Kürti Tamás

JAM kuratórium elnöke – Kürt Zrt., alelnök

Tamás az édesapja és a nagybátyja által alapított KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. második generációs tagja. Alelnökként a vállalkozás felelős tulajdonlása, stratégia kivitelezése és szervezetfejlesztésének koordinációjáért felelős új üzleti területek kialakítása, felfuttatása mellett. Ezt megelőzően öt éven át vezette az általa alapított kutatás-fejlesztés és innováció menedzsment üzletágat.

Kiterjedt társadalmi felelősségvállalásának része a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek azóta alelnöke. Aktivitásának és eredményeinek elismeréseképp beválasztották a Family Business Network International Next Generation vezetőségébe 2010-ben, valamint a European Family Business szövetség elnökségébe 2011-ben. 2012-től a Junior Achivement Magyarország kuratóriumának elnöke.

Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment, másoddiplomáját pedig szervezetfejlesztés és szupervízió területén szerezte. Vállalkozó, stratégiai innovátor az internet megjelenésének korai időszaka óta. Megálmodta és életre hívta a „Web Site Story” tehetségkutató és innovációs díjat 1997-ben, részese volt a Carnation Internet Consulting  felnövesztésének az ezredfordulón, majd társvezetőként vett részt az USAnotebook.com kialakításában.

Professzionális hobbiként tulajdonosi és felsővezetői csoportokat fejleszt „intenzív üzleti szupervíziós” szemlélettel. Ez a szakmai személyiség fejlesztés reflektív formája, amelyet ő fejlesztett a szupervízió szociális munkások által régóta sikerrel használt módszertanára alapozva. Számos felsőoktatási intézményben óraadó és vállalati képzéseken gyakori előadó stratégiai és reflektív vezetés, illetve családi vállalkozás témakörökben.

Szabadidejét legszívesebben a családjával és a barátaival tölti, emellett elsősorban egyensúlyi sportokat űz, mint a síelés és snowboard, a Kali – Fülöp szigeteki harcművészet és a wake-board – a vízisíelés egy mezítlábas válfaja. 35 éves, Budapesten él.

*Egy önéletrajzi összefoglaló a személyes életpálya leírásának ad teret. Tamás mégis fontosnak tartja kiemelni, hogy leginkább együttműködéseire büszke, amelyben sikereit megélte.