KIK VAGYUNK?

A JA Magyarország fő célkitűzése, hogy kapcsolatot teremtsen az oktatás valamint a hazai és nemzetközi üzleti élet sikeres szereplői között egy olyan vállalkozói élmény megszerzése által, ahol 6-24 éves fiatalok a vállalati partnerek, mentorok és pedagógusaik inspiráló közreműködésével mernek vállalkozói ötletük megvalósításába kezdeni.

A JAM vállalkozói közössége teret enged a fiatalok fejlődésének, és segíti azt számtalan területen, ahol sok egyéb mellett a csapatmunka általi kihívás, a változó körülmények közötti felelősségteljes döntéshozás, a kockázatvállalás lehetősége valamint az önmegvalósítás kerül előtérbe.

A JAM segítségével a fiatalok reális kockázat mellett, mentori támogatással formálhatják üzleti ötleteiket és működtethetik vállalkozásaikat fenntartható módon, valós pénzforgalommal.

A gyakorlati tudás átadására saját fejlesztésű digitális tartalmakat és nemzetközileg elismert online kurzusokat biztosítunk, valamint tapasztalati tanulással és újszerű pedagógiai módszerekkel folyamatosan segítjük, támogatjuk a pedagógusok és mentorok munkáját.

Az elmúlt tanévben több mint 37 ezer fiatalhoz jutottunk el az országban, 350 önkéntes vállalkozó és 800 pedagógus támogatásával.

Válaszd ezt a kalandot a sikerhez vezető úton! Vegyél részt a vállalkozói kompetenciák fejlesztésében a JA Worlwide 124 nemzeten átívelő globális együttműködésében itt, Magyarországon!

MISSZIÓNK

A felnövekvő nemzedék vállalkozói, munkavállalói és pénzügyi kompetenciáinak fejlesztése, hogy sikeres, megalapozott, életrevaló tudással rendelkező felnőttekké váljanak.

CÉLUNK

A JA Magyarország elméleti és gyakorlati oktató programjaival kíván hozzájárulni ahhoz, hogy a magyar fiatalok kompetens, önálló, és felelősségteljes vállalkozóvá váljanak, illetve felkészültségük minél inkább megfeleljen leendő munkáltatóik elvárásának.