KIK VAGYUNK?

A JA Magyarország a Junior Achievement Worldwide tagja, amely a világ mintegy 124 országában évente 10 millió fiatalt segít céljaik elérésében.

A JA Magyarország  közhasznú non-profit szervezet 1993 óta van jelen Magyarországon, hazai munkatársakkal és hazai partnerekkel együtt dolgozik annak érdekében, hogy hidat képezzen az oktatás és az üzleti világ között. Kormányzati és EU támogatások igénybevételével, valamint szakmai partnereink, szponzoraink segítségével működtetjük a szervezetet, amely 5 tagú kuratóriumával, szakértői testületével, és 5 alkalmazottjával azon fáradozik, hogy segítse a diákok munka világára való felkészülését.

A JA Magyarország munkáját a JA Europe regionális koordinációs szervezet segíti.

A Junior Achievement Magyarország a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló 2017. évi LXXVI. törvény szerint külföldről támogatott szervezetnek minősül.”

MISSZIÓNK

A felnövekvő nemzedék vállalkozói, munkavállalói és pénzügyi kompetenciáinak fejlesztése, hogy sikeres, megalapozott, életrevaló tudással rendelkező felnőttekké váljanak.

CÉLUNK

A JA Magyarország elméleti és gyakorlati oktató programjaival kíván hozzájárulni ahhoz, hogy a magyar fiatalok kompetens, önálló, és felelősségteljes vállalkozóvá váljanak, illetve felkészültségük minél inkább megfeleljen leendő munkáltatóik elvárásának.