Munkaerő – piaci szolgáltatások nyújtására való felkészülés

Projekt partner: 

Időtartam: 

Célcsoport: 

Célkitűzés: 

Projekt koordinátor: 

Elérhetőségek: 

TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0225

Munkaerő – piaci szolgáltatások nyújtására való felkészülés 

Képzés és szervezetfejlesztés a Junior Achievement Magyarország Oktatási, Vállalkozásszervezési Alapítványnál

A TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0225 azonosítószámú projekt keretein belül a Junior Achievement Magyarország Oktatási, Vállalkozásszervezési Alapítvány három kiemelkedő célt tűzött ki a projekt megvalósítási idejére.

A projekt eredményeként megvalósul a munkatársak képzése, készségeik fejlesztése, amelynek részeként a szervezet hat munkatársának képzésére kerül sor három különböző témájú tanfolyam keretében.

Továbbá a szervezet erősségeinek, gyengeségeinek és lehetőségeinek felmérésére is sor kerül, amelyek alapján az Alapítvány kultúrájának, szolgáltatásai minőségének, hatékonyságának erősítésére érdekében kidolgozásra és megvalósításra kerül a szervezetfejlesztési terv. Erre építve az Alapítvány a projekt keretében kidolgozott sztenderdek mellett minőségirányítási rendszert fog bevezetni a munkaerő – piaci szolgáltatásaihoz kapcsolódóan.

A projekt során a Junior Achievement Magyarország Alapítvány céljául tűzte ki más civil szervezetekkel és a versenyszférával való együttműködéseinek erősítését, amelyet közös rendezvényekkel, programokkal, konferenciákkal kíván elérni.

A megvalósulás helyszínének központja Szeged, de az együttműködés erősítése érdekében más településeken is megvalósul a projekt. Az Új Széchenyi Terv TÁMOP-2.6.2-12/1  „Munkaerő – piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése – konvergencia régiók” című pályázati kiíráson 8 000 000 forintos támogatást elnyert fejlesztési projekt 2013. március 1 – én vette kezdetét és várhatóan 2014. augusztus 31 – én fejeződik be.