Kiemelt támogatók

Közelgő események

No event found!

Ifjúsági Vállalkozói Napok – Salgótarján

A Junior Achievement Magyarország az Einstein Akadémiával karöltve szervezi meg az Ifjúsági Vállalkozói Napokat Salgótarjánban, melynek főtámogatója a Citibank. A rendezvény célja, hogy a salgótarjáni fiatalokból olyan inspiráló közösséget hozzon létre, akik képesek önálló és felelősségteljes vállalkozóvá válni.

Az eseménysorozat a salgótarjáni önkormányzat és a helyi vállalkozók közreműködésével kerül megvalósításra, hogy tanácsokkal, információkkal és vállalkozói szemlélettel segítse a jövő fiatal vállalkozóit. Ez a néhány nap mindkét fél számára fontos: a diákoknak lehetőséget ad, hogy betekintsenek az üzleti élet és a vállalkozások világába, a vállalkozónak pedig remek alkalom lehet arra, hogy közelebbről is megismerkedjen a hamarosan munkaerőpiacra kilépő generációval.

A rendezvénysorozat előadói között megtalálhatóak lesznek ifjúsági szakemberek, családi vállalkozások és olyan egyéni vállalkozók is, akik elismertek és sikeresek szakterületükön.  A diákok mellett a szülők és a pedagógusok is becsatlakozhatnak a programba, hiszen arról is beszélgetni fogunk a Kamaszfesztivál szakembereivel, hogy mi a fontos a mai kamaszoknak.

A kerekasztalbeszélgetés és a sikersztorik mellett a résztvevők betekintést kapnak a JAM világába, ezen belül is a Diákvállalkozó Programjába, sőt a vállalkozó kedvű fiataloknak arra is lehetőséget biztosítunk, hogy egy valós társadalmi vagy üzleti kihívására saját megoldást találjanak.

Az Einstein Akadémia jóvoltából a fiatalok lehetőséget kapnak egy 3 órás workshop keretein belül arra, hogy elsajátítsák azokat az alapvető ismereteket, amelyek segítségével megvalósíthatják és előadhatják ötleteiket az innovációs napon. Ehhez további segítségként olyan vállalkozókat választottunk, akik a rendezvény ideje alatt mentorálják a diákokat.

A rendezvénysorozat végére pedig az is kiderül, hogy kik azok a leendő vállalkozók Salgótarjánban, akik olyan ötlettel állnak majd elő a szakmai zsűri elé, amely a való életben is megállná a helyét.

Bővebb információ kérhető:
Erdős Kata
E-mail.: erdos.kata@ejam.hu
Tel.: +36 30 996 0359

Partnerek