Időtartam: A diákok egy teljes munkanapot töltenek el a mentoraikkal, akiket árnyékként követnek.

Célcsoport: középiskolás

Célkitűzés: támogatni a fiatalok pályaválasztását, és testközelből megismertetni őket a különböző szakmák kihívásaival

Közelgő események

No event found!

Árnyékprogram

A pályaválasztás előtt álló fiatalok számára idén is Árnyékprogramot szervezünk. A korábbi évekhez hasonlóan most is elsődleges célunk, hogy a fiatalok reális képet kapjanak a munka világáról.

A program részese a nemzetközi Leaders for a Day sorozatnak, melynek keretében lehetőséget biztosítunk a diákok számára, hogy egy üzletembert, szakembert (mentort) egy munkanapján “árnyékként” végig kísérjenek. A nap során az “árnyékok” közvetlen tapasztalatokat szerezhetnek arról, hogy az általuk hőn áhított pozíció betöltése milyen lehetőségeket rejt magában.

Az Árnyékprogram lényege: A tanuló és a választott területen dolgozó szakember 1 munkanapot töltenek el együtt, mely során a diák betekintést nyer és tapasztalatot szerez a munka világáról és képességeik gyakorlati alkalmazásáról is. A program során a diák az érdeklődési körének megfelelően választhat iparágat, ágazatot, így akár HR, pénzügy, ügyvédi iroda, autógyártás, biztosító társaság vagy konkrét vállalatok nevei is felmerülhetnek, ahol szívesen eltöltene egy napot.

Az Árnyékprogram leírása: A program alkalmat biztosít arra, hogy a tanuló egy üzletember teljes napját árnyékként kövesse végig. Az együtt töltött nap során a tanuló megismeri az üzletember napi feladatait és közreműködhet a feladatok elvégzésében is. A nap végén a mentor és a diák megbeszélik az egész napos közös munka során tapasztaltakat.

Hozzájáruló nyilatkozat: FONTOS! Csak 18 éven aluliaknak kötelező! Kérjük, a hozzájáruló nyilatkozatot készítsd elő. Felhívjuk figyelmedet, hogy a hozzájáruló nyilatkozat nélkül a regisztráció nem érvényes (18 év alattiaknak), ezért kérjük, aláírva juttasd el részünkre.

Letöltés: Hozzájáruló nyilatkozat 2021

Regisztrációs link: https://bit.ly/arnyeknapregisztracio

Bővebb információ kérhető:
Tel.: 30/996-0359
E-mail.: pataki.dora@ejam.hu

Egyéni regisztráció a szegedi „Találd ki magad” Pályaválasztási Napok  (2021. november 4-5-6.) keretein belül a Junior Achivemenet Magyarország standjánál!