JA hun logo main

Vállalatlátogatás – Márka Üdítőgyártó Kft.

A Lajosmizsei Fekete István Sportiskolai Általános Iskola diákjai a felsőlajosi Márka Üdítőgyártó Kft. gyárában jártak! 🧃🤩

A JAM vállalatlátogatási programja során a fiatalok hazai vállalatok működésébe nyerhetnek betekintést. Ezúttal a felsőlajosi Márka Üditőgyártó gyárba biztosítottunk számukra látogatást.

Fogadjátok sok szeretettel a diákok beszámolóját:

👦 Ádám: „Nagyon izgalmas és ismeretterjesztőnek találtam ezt a programot. Megismerkedtünk a Márka történelmi múltjával és azt is megtudtuk, hogy a Márka Szőlő jelent meg először a piacon. Megmutatták, hogy működnek a gépek és hogy csomagolják be a palackokat, sőt megnézhettük a labort is, ahol az új ízeket tesztelik. A végén mindenki kaphatott üdítőt.”

👧 Juli: „Amikor megérkeztünk a gyárba, első lépésként be kellett öltöznünk védőruhába. Amikor bementünk a gyár területére, már akkor éreztem, hogy egy Márka dolgozói igazi közösségként, mint egy család dolgoznak együtt a gyárban. Az épület kívülről, belülről modern volt. A gyárlátogatás előtt el sem tudtam képzelni, hogy egy üdítő elkészítése milyen hosszú folyamat.”