JA hun logo main

Sikeresen lezajlott a Manpower-JAM szervezte Pályaorientációs napok programsorozat!

Egy állásinterjúra készülve sok kérdés merülhet fel. Milyen az ideális öltözet? Hogy viselkedjek? Hogy kommunikáljak?

Állásinterjúkról sokat és sokaktól hallhatunk. Barátok, ismerősök oszthatják meg velünk tapasztalataikat, legyen az jó vagy rossz. Ezek mind szubjektív vélemények és gondolatok. De mi is egy munkáltató igénye, elvárása? Ez a legfontosabb, hiszen a munkáltató dönti majd el, hogy szeretne-e velünk dolgozni, vagy sem.

Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphattak a jelentkező diákok a 2024. február 13-19. között megrendezésre kerülő pályaorientációs programon.
A pályaorientációs napokra középiskolás diákok jelentkezhettek, ahol tétek nélkül próbálhatták ki magukat állásinterjús szituációban, továbbá visszajelzést kérhettek önéletrajzukról. A Manpower szakértő munkatársai tanácsokkal és tippekkel látták el a fiatalokat.
A program online formában kezdődött, majd egy személyes pályaorientációs nappal zárult az Ócsai Bolyai János Gimnáziumban.
A személyes felkészítő nap az online jelenlétekhez hasonlóan zajlott. A diákok egy orientáló előadás után próba állásinterjúkon vehettek részt.

“Jól éreztem magam nagyon. Megerősítést kaptam a CV írásról, hogy hogy is kell pontosan jól megcsinálni. Örülök, hogy nem élesben kellett először az interjúzást kipróbálnom.”

A Manpower, mint a munkaerőpiaci szolgáltatások egyik világvezető vállalatának fő célkitűzése, hogy segít a szervezeteknek átalakulni a munka világában, ami igen gyorsan változik. Ezt pedig a megfelelő tehetségek felkutatásával, kiválasztásával és fejlesztésével teszi annak érdekében, hogy a cégek sikerre vigyék vállalkozásaikat.

Profiljukba tartozik többek között a:

  •  munkaerő-kölcsönzés
  • recepció- és adminisztráció kiszervezése
  • IT specialista toborzás és outsourcing
  • IT Akadémia
  • szoftvertesztelés


Honlapjukon elérhető még több információ: https://manpower.hu/