JA hun logo main
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fenntarthatósági Innovációs Verseny

2023.05.29

Célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a fenntartható problémákra, igényekre, amelyek megoldására a diákok saját vállalkozási ötletük megalkotásával tudnak reagálni, ezzel bővítve készségeiket és ismereteiket a fenntartható vállalkozások világában.
A versenyre várjuk olyan 4-5 fős (15-22 éves) középiskolás csapatok jelentkezését, akik érdeklődnek az innováció és a fenntarthatóság iránt. A verseny témája az alumínium, ezen belül is az alábbi témakörökből választhatnak a csapatok:

– egészség és jólét
– oktatás
– közegészségügy
– ipari innováció
– fenntartható közösségek
– felelős fogyasztás és termelés

A csapatok feladata, hogy találjanak ki egy olyan vállalkozási ötletet, amely kapcsolódik az alumíniumhoz, fenntartható és innovatív. Az ötleteket PPT formájában várjuk, a felhasználható prezentációk száma max 8 dia. Ezen felül készíthető fb vagy instagram poszt a vállalkozás népszerűsítéséről, illetve max 3 perces kisfilm.
Az elkészült PPT-t és a mellékleteket google drivera kell majd feltölteni, amelyet minden csapat a regisztráció után fog majd megkapni.
Előzetes regisztráció: https://form.jotform.com/231352356326351
Nevezési határidő: 2023. május 26.
A beküldött anyagokat 2023. május 29. (éjfélig) várjuk. Az ötleteket szakmai zsűri fogja értékelni, a legjobbakat műszaki utalványokkal díjazzuk.

A zsűri az alábbi szempontokat fogja figyelembe venni:

• fenntarthatóság (20%),
• innováció (20%),
• prezentáció (15%),
• megvalósíthatóság (10%),
• marketing (15 %),
• pénzügy (20%).

A győzteseket a közösségi oldalunkon tesszük közzé 2023. június 2-án.

Részletek

Dátum:
2023.05.29
Esemény kategóriák:
,