JA hun logo main

Citi- 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány Innovation Challenge

Az egészségügyi pálya iránt érdeklődő fiatalok az előző napi webináriumon kihirdetett kihívásra válaszolva, olyan vállalkozások megalapításán ötleteltek, amelyek termékei és szolgáltatásai a mindennapi függőségek leküzdésében nyújthatnak segítséget. Az egész napos munka során a csapatokat 15 tapasztalt Citi és 21 Nő az Egészségügyért Alapítványi mentor támogatta, akik útmutatást és tanácsokat nyújtottak számukra.

A mentorok és mentorált csapatok közös munkája után következtek a prezentációk. A 10 csapatnak 4 perc állt a rendelkezésére, hogy bemutassák ötletüket a 8 tagú zsűrinek. 

Végül a nagyon szoros versenyben 4 kiemelkedő teljesítményű csapatot díjazott a zsűri:

🏆Legjobb Üzleti Terv Díj: Szerető Szív Alapítvány

🏆Legjobb Szolgáltatás Díj: Második Lépés

🏆Leginnovatívabb Termék Díj: L-e-cigi!

🏆21nő különdíj: Szenved-éjjel-nAPPal

Köszönjük a World Health Organization (WHO) budapesti irodájának, hogy vendégül láttak minket!

Köszönjük, a szuper mentorok munkáját, akik támogatták és gyakorlati tapasztalataikkal segítették a diákokat az ötleteik tökéletesítésében: Papp Tímea, Boros Lilla, Dr. Illés Zsuzsanna, Szabó Győző, Slyuch Klaudia, Polyak Alina, Máté Levente, Simon-Horváth Anikó, Horváth Richárd, Sipos Emese, Boom Csilla, Illyés Péter, Krivacsy Krisztina, Kovácsné Mozsár Lívia Alice, Nguyen Tamas Bay.

Köszönjük a zsűri munkáját, és hogy hozzájárultak a fiatalok szemléletformálásához: Dr. Baticz Orsolya, Dr. Feller Antal, Dr. Bittner Nóra, Molnár Gergely, Smid Beáta, M. Gergely Orsolya, Dr. Higyisán Ilona, Prof. Dr. Zelkó Ramóna

Gratulálunk minden csapatnak! Fantasztikusak voltatok!