JA hun logo main

A BASF Innovation Challenge – Virtual Global Exchangen!

Fiatal Hangok a Fenntartható Jövőért – A BASF Innovation Challenge hazai győztesének a GREENDevils csapatának nemzetközi bemutatkozása a Virtual Global Exchangen!

A GREENDevils csapata hónapokon át tartó gyümölcsöző munkájának eredményeként nemzetközi porondon 7 ország fiataljai (Uganda, Nigéria, Görögország, Vietnám, Indonézia, Brazília, Mexikó) előtt prezentálták ötletüket, egy környezetvédelmi informatika rendszert.

A Challenge Selection Workshopok során kiemelkedő teljesítményt nyújtott és az BASF Innovation Challengeken résztvevő 8 ország fiatal győztesei közös eszmecserét folytattak az Ugandát, Nigériát, Görögországot, Vietnámot, Indonéziát, Brazíliát, Mexikót, Magyarországot leginkább érintő helyi környezetvédelmi problémák megoldásáról.

Köszönjük, a BASF hónapokon át tartó támogatását, hálásak vagyunk a BASF mentoroknak, hogy elkísérték a diákokat ezen az úton és szakmai tudásukkal hozzájárultak a GREENDevils sikeréhez.

Gratulálunk a GREENDevils innovatív ötletéhez, a kitartó csapatmunkájához, hiszen az első lépéseket már megtették ahhoz, hogy megváltoztassák a jövőt!

Legyetek lelkesek magabiztosak, higyjetek magatokban!

Tiétek a jövő!