2022.március 7-én immáron 8. alkalommal vette kezdetét PÉNZ7, a pénzügyi és vállalkozói ismereteket fejlesztő program az általános- és középiskolákban.

A program sikeres megvalósítása érdekében az Emberi Erőforrások Minisztériuma mint projektgazda, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Pénzügyminisztérium, a Bankszövetség, a Pénziránytű Alapítvány, valamint a Junior Achievement Magyarország Alapítvány kötött együttműködési megállapodást tavaly novemberben.

A Junior Achievement Magyarország a vállalkozói témarész felelőseként biztosítja a vállalkozói kompetenciafejlesztés és a vállalkozói ismeretek élményalapú bemutatásához szükséges szakmai tananyagokat és mentorok bevonását, koordinálását.

Célunk, hogy támogassuk a vállalkozások világa iránt érdeklődő fiatalokat ismereteik bővítésében vállalkozói önkéntes mentorok támogatásával, ezért is büszkén jelentjük, hogy idei évben megalapítottuk a „Vállalkozói Szellemű Diákok Mentora” díjat!

2022-ben első alkalommal szakértőnknek Fehér Krisztiánnak nyújthattuk át „Vállalkozói Szellemű Diákok Mentora” elismerést!

Fehér Krisztián az elmúlt 5 évben a vállalkozásfejlesztés területen példamutató munkát végzett, önkéntes tevékenységével minden PÉNZ7 eseményen több városban, több korcsoport számára is tartott foglalkozásokat, ahol személyes példáján keresztül is megismerhették a diákok szakmáját, sikereit és legnagyobb kihívásait, mindig őszinte, közvetlen formában és remek hangulatban.

Gratulálunk!