VII. Országos Kamaszfesztivál

Újra lesz Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztivál!
A Kamaszfesztivál a tanév végi tanulmányi kirándulások országos gyűjtőprogramja, amikor nagyon sok osztály kirándul egy időben egy helyre.
Ha tervezitek a tanévet, jegyezzétek fel, hogy 2022. május 26-29. között Miskolcon az Egyetemvárosban rendezzük a VII. Kamaszfesztivált.
Ha még nem ismeritek a programot, röviden bemutatjuk:
Kamaszfesztivál különleges és egyedi élményt biztosított azzal, hogy az ország különböző tájain élő diákoknak, pedagógusoknak szervezett módon, kötetlen formában ad lehetőséget a személyes és szakmai kapcsolatépítésre. A program olyan ifjúságpolitikai célok megvalósítását is felvállalta, amelyek az korosztály jellemző problémáira kínálnak alternatív megoldásokat.
A Kamaszfesztiválon a diákok kötöttségektől mentesen, mégis biztonságos iskolai keretek között ismerkedhetnek az ország más településein tanuló diáktársaikkal, vehetnek részt neves civilszervezetek rendhagyó osztályfőnöki óráin egészségügyi, környezetvédelmi, önismereti, ártalom-prevenciós, pénzügyi ismereteket fejlesztő, pályaorientációs, kreatív és alkotó-foglalkozásokon.
A diákok más csapatokkal mérhetik össze tudásukat kispályás labdarúgásban, esténként kikapcsolódásként pedig a hazai zenei élet sztárjainak koncertjein lazíthatnak, de akár ők maguk is színpadra állhatnak karaoke-verseny keretében. Az estéket diszkó zárja.
A tanév során újra elindítjuk a “Javíts egy jegyet!” pályázatunkat is és újra keressük a “Kamaszbarát Önkormányzatokat”, valamint új pályázatként indul útjára a Tik-Tak kreatív videókészítő pályázat, amelyekről az alábbi linkeken olvashattok.

 

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

dátum

2022. máj 26. - 29.

időpont

16:00 - 12:00

Helyszín

Miskolc Egyetemváros
Kategóriák
Kamaszfesztivál

Szervező

Kamaszfesztivál
Phone
(30) 260 0474
Email
info@kamaszfesztival.hu
Honlap
https://kamaszfesztival.hu/

További szervezők

JA Magyarország
JA Magyarország
Phone
+36 30 996 0359
Email
junior@ejam.hu
Honlap
https://www.ejam.hu