ÜDVÖZLÜNK E-LEARNING OLDALUNKON

Legfőbb célunk, hogy olyan képzéseket és programokat biztosítsunk a fiatalok és pedagógusaik számára, amelyek fejlesztik a diákok vállalkozói, munkavállalói és pénzügyi kompetenciáit, elősegítve ezzel azt, hogy sikeres, életrevaló tudással rendelkező felnőttekké váljanak.

A JA Magyaroroszág korábbi években szervezett képzés- és projektfejlesztési tapasztalatait felhasználva fejlesztette ki jelenlegi e-learning tananyagait, amelyben tovább növeltük a gyakorlatias elemeket, és személyre szabható ütemezést alakítottunk ki, segítve ezzel a lemaradókat, vagy éppen az átlagnál gyorsabban haladókat.

Bízunk benne, hogy az elkészített elektronikus tananyagok révén a JA Magyarország hozzá tud járulni ahhoz, hogy a fiatalok sikeres vállalkozókká, vezetőkké, munkavállalókká, a megszerzett tudásuk birtokában és megalapozott szakmai felkészültségük révén pedig versenyképes munkaerővé váljanak, és ezáltal hozzájáruljanak nemzetgazdasági szinten is a hatékony foglalkoztatás növeléséhez.

Fejlesztésünk nem egyszeri, a jövőben a visszajelzéseket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük rendszerünket, meglévő, és újonnan induló képzéseinket, módszereinket dolgozzuk át e-learning formába is.

Reméljük hasznosnak találod az oldalt, jó tanulást és szórakozást kívánunk!