Pályázati kiírás

„ Így látom a vállalkozót” – digitális pályázat 13 és 20 év közötti tanulók számára!

A Junior Achievement Magyarország Oktatási, Vállalkozásszervezési Alapítvány (az Alapítványról bővebb információ a www.ejam.hu weboldalon található) kreatív pályázatot hirdet „Így látom én a vállalkozót” címmel, 13 és 20 év közötti, általános és középiskolai tanulók részére.

Szerinted ki a vállalkozó? Egyáltalán mire vállalkozik? Dolgozik vagy másokat dolgoztat? Alkalmaz vagy alkalmazott? Van főnöke? Vállalkozó az üzletember, a cégtulajdonos és a kényszervállalkozó is? Miért dolgozik? Hisz a munkájában vagy csak a profit érdekli?  Milyen ember? Bátor? Nagyratörő? Kicsinyes vagy nagyvonalú?

Te milyennek látod a vállalkozót? Van vállalkozó ismerősöd, példaképed? Te lennél vállalkozó?

Engedd szabadjára a fantáziád, és fogalmazd meg digitális formában, (animációban, kisfilmben, grafikában, plakátban, stb.) a véleményed a Junior Achievement Magyarország pályázatán.

A pályázat céljáról:

A pályázat célja, hogy a 2018-as Pénz7 – Pénzügyi és Vállalkozói témahét keretében, ne csak a diákok lássanak a vállalkozók szemével, hanem képet kapjunk arról, hogyan vélekedik a fiatalság a vállalkozói létformáról, mit gondolnak a vállalkozókról.

A Kiíró (Junior Achievement Magyarország) nem jelöl ki sem szakmai területeket, sem irányokat a Pályázók számára. Mindezt azért teszi, hogy a digitális kreativitás bármely területéről érkezzenek pályaművek. (legyen ez egy plakát, kisfilm, videó stb.)

A beérkezett pályaműveket két kategóriában is értékeljük:

  1. A kiíró által felkért szakmai zsűritagok értékelik a legígéretesebb pályázatokat
  2. A kiíró által használt social media felületen  közzétett és legtöbb tetszikelés (lájkot) kapott pályaművek

Pályázók köre

A jelen pályázaton bármely, a jelenleg általános vagy középiskolai tanulóviszonnyal rendelkező magánszemély indulhat.

Azaz pályázhat:

Bármilyen 13 évét betöltött magánszemély.

A 14 és 18 év közötti kiskorúak regisztrációja csak törvényes képviselőjük megfelelően igazolt módon megadott hozzájárulásával lehetséges. (A szülői hozzájáruló nyilatkozat letöltéséhez kattints ide)

18 és 20 év között diákok, akik még jelenleg tanulóviszonyban állnak valamely középiskolai intézménnyel.

A digitális pályázat menetrendje

A pályázat a következő menetrend alapján valósul meg:

Pályázat kiírása: 2018. január 23.

Pályázatok leadásának határideje: 2018. február 26.

A pályázatok előszűrése, az értékelési szempontok alapján legígéretesebb pályázatok kiválasztása a felkért szakmai zsűri által: 2018. február 28.

A pályáztató által használt social media felületen közzétett pályaművek közönségszavazatának összegzése: 2018. március 2.

Döntő a szakmai zsűri által: 2018. március 2.

Eredményhirdetés: 2018. március 5-9.

A Pályázat benyújtásának feltétele

A Pályázók a jelentkezésük elküldésével kijelentik és szavatolnak azért, hogy jelentkezésük vagy az általuk beküldött ötlet semmilyen szerződést, harmadik személy jogait vagy a jogszabályokat nem sérti.

A Pályázók szintén szavatolják, hogy az ötlet saját szellemi tevékenységük eredményeképpen önállóan létrehozott új, máshol még fel nem tárt, bizalmasan kezelt szellemi alkotás, amely tekintetében jogosultak az alább említett jogok engedésére. Amennyiben az ötlet létrehozatalában bármely harmadik személy részt vett, a pályázó annak beküldésével szavatol, hogy mindezen harmadik személyektől minden olyan hozzájárulást beszereztek és minden az ilyen személyek által esetlegesen támasztott igényt megfelelően rendeztek, amely a jelen Kiírásban foglaltak maradéktalan teljesítéséhez szükséges.

A pályázat benyújtásának módja – formai és tartalmi követelmények

Csak azok a pályaművek kerülnek elbírálásra, amelyek hiánytalanul megfelelnek a következő elvárásoknak:

A pályamű a www.ejam.hu/penz7 weboldalon keresztül (Jelentkezés menüpont) került benyújtásra a megjelölt módon 2018. február 26., 24.00 óráig.

A benyújtott pályázat megfelel minden a kiíró által támasztott bírálati követelményeknek, előírásoknak.

Információk – ügyfélszolgálat és értesítés

A pályázattal kapcsolatban felmerülő esetleges kérdések megválaszolására, illetve további információk kérésére a Junior Achievement Magyarország Alapítvány online ügyfélszolgálatot működtet 2018.január 23. és 2018. március 9. között munkanapokon.

Email: junior@ejam.hu

Telefonszám: 0630996/0359

A Kiíró JAM Alapítvány a pályázatok előszűrését követően a megadott elérhetőségek egyikén minden Pályázót értesít a döntéséről.

Szeged, 2018.01.22

Gergely Orsolya

Junior Achievement Magyarország

ügyvezető igazgató