Pályázati kiírás

„ Képben vagy? – Készíts reklámot a vállalkozói létről és a vállalkozói nevelés fontosságáról!” – digitális pályázat 13 és 20 év közötti tanulók számára!

A Junior Achievement Magyarország Oktatási, Vállalkozásszervezési Alapítvány (az Alapítványról bővebb információ a www.ejam.hu weboldalon található) kreatív pályázatot hirdet „ Képben vagy? – Készíts reklámot a vállalkozói létről és a vállalkozói nevelés fontosságáról!” címmel, 13 és 20 év közötti, általános és középiskolai tanulók részére.

Mit tudsz a vállalkozások világáról? Te vállalkozó típusnak tartod magad? Szerinted mitől lesz valaki az?  Vállalkozónak születni kell vagy felkészülni rá?

Mondd el, hogy téged mi vonz a vállalkozói létben, és miért fontos számodra, hogy felkészülten dönthess arról, neked való-e!

Forgass kisfilmet, készíts plakátot, fejezd ki reklám formájában a véleményed a vállalkozói nevelés fontosságáról és nyerd meg az értékes díjak egyikét! Válj  a Junior Achievement Magyarország ifjú véleményvezérévé!

Készíthetsz videót, plakátot, bannert, vagy amit akarsz, a lényeg, hogy mutasd meg másoknak is: szerinted mit jelent vállalkozónak lenni, és miért fontos felkészülni a vállalkozóvá válásra.

A pályázat céljáról:

A pályázat célja, hogy a 2019-as Pénz7 – Pénzügyi és Vállalkozói témahéthez kapcsolódóan a fiatalok bemutathassák, mit jelent vállalkozónak lenni, és miért fontos felkészülni a vállalkozóvá válásra, miért fontos a vállalkozói nevelés.

A pályaművek a Pénz7 programjában, illetve a Junior Achievement Magyarország más programjaiban felhasználásra kerülhetnek.

A Kiíró (Junior Achievement Magyarország) nem jelöl ki sem szakmai területeket, sem irányokat a Pályázók számára. Mindezt azért teszi, hogy a digitális kreativitás bármely területéről érkezzenek pályaművek. (legyen ez egy plakát, kisfilm, videó stb.)

A beérkezett pályaműveket két kategóriában is értékeljük:

1. A kiíró által felkért szakmai zsűritagok értékelik a legígéretesebb pályázatokat

2. A kiíró által használt social media felületen  közzétett és legtöbb tetszikelés (lájkot) kapott pályaművek

Pályázók köre

A jelen pályázaton bármely, a jelenleg általános vagy középiskolai tanulóviszonnyal rendelkező magánszemély indulhat.

Azaz pályázhat:

Bármilyen 13 évét betöltött magánszemély.

A 14 és 18 év közötti kiskorúak regisztrációja csak törvényes képviselőjük megfelelően igazolt módon megadott hozzájárulásával lehetséges. (A szülői hozzájáruló nyilatkozat letöltéséhez kattints ide)

18 és 20 év között diákok, akik még jelenleg tanulóviszonyban állnak valamely középiskolai intézménnyel.

A digitális pályázat menetrendje

A pályázat a következő menetrend alapján valósul meg:

Pályázat kiírása: 2019. január 28.

Pályázatok leadásának határideje: 2019. február 17. 23.59

Közönségszavazás ideje: 2019. február 19 – március 22 14.00.

A pályáztató által használt social media felületen közzétett pályaművek közönségszavazatának összegzése: 2019. március 22. 15.00

Döntés a szakmai zsűri által: 2019. február 22. 10.00.

Eredményhirdetés: 2019. február 25. MNB székház

A Pályázat benyújtásának feltétele

A Pályázók a jelentkezésük elküldésével kijelentik és szavatolnak azért, hogy jelentkezésük vagy az általuk beküldött ötlet semmilyen szerződést, harmadik személy jogait vagy a jogszabályokat nem sérti.

A Pályázók szintén szavatolják, hogy az ötlet saját szellemi tevékenységük eredményeképpen önállóan létrehozott új, máshol még fel nem tárt, bizalmasan kezelt szellemi alkotás, amely tekintetében jogosultak az alább említett jogok engedésére. Amennyiben az ötlet létrehozatalában bármely harmadik személy részt vett, a pályázó annak beküldésével szavatol, hogy mindezen harmadik személyektől minden olyan hozzájárulást beszereztek és minden az ilyen személyek által esetlegesen támasztott igényt megfelelően rendeztek, amely a jelen Kiírásban foglaltak maradéktalan teljesítéséhez szükséges.

A pályázat benyújtásának módja – formai és tartalmi követelmények

Csak azok a pályaművek kerülnek elbírálásra, amelyek hiánytalanul megfelelnek a következő elvárásoknak:

A pályamű a www.ejam.hu/penz7 weboldalon keresztül (Pályamű beadása menüpont) került benyújtásra a megjelölt módon 2019. február 21., 24.00 óráig.

A benyújtott pályázat megfelel minden a kiíró által támasztott bírálati követelményeknek, előírásoknak.

Információk – ügyfélszolgálat és értesítés

A pályázattal kapcsolatban felmerülő esetleges kérdések megválaszolására, illetve további információk kérésére a Junior Achievement Magyarország Alapítvány online ügyfélszolgálatot működtet 2019. január 28. és 2019. február 25. között munkanapokon.

Email: junior@ejam.hu

Telefonszám: 06 30 996 0359

A Kiíró Junior Achievement Magyarország Alapítvány a pályázatok előszűrését követően a megadott elérhetőségek egyikén minden Pályázót értesít a döntéséről.

Szeged, 2019.01.28.

Gergely Orsolya

Junior Achievement Magyarország

ügyvezető igazgató