0 student
 • A-Pu és Társai Kft.

  Jó minőségű, haza élelmiszerek előállítása szarvas és mangalica húsból. A diákvállalkozás egyedi fűszerezésű szarvas/mangalica szalámit és tepertőt készít. A szalámi 50% gímszarvas és 50% sertéshúst, szalonnát tartalmaz. Ízesítése borsos, füstölt. Gyártása ellenőrzött körülmények között Hajdúhadházon történik.

 • Boarditure Zrt.

  A csapat nevét kettő szó ihlette, board = deszka, furniture = bútor, ebből jött a „Boarditure” név. A diákvállalkozás elhasznált, tönkrement deszkákat hasznosít újra és új bútorokat készít belőlük. Többek között: gördeszkákból, snowboardokból, longboardokból, illetve sílécekből is. Bútorok mellet készítenek kiegészítőket, hogy hordozni is tudják magukkal az életérzést a vásárlók.

 • Creative Colorful Market

  A csapat neve tükrözi a küldetésüket, céljuk hogy tevékenységünkkel színt vigyenek a célközönségünk – vagyis a diákok – életébe. A kínált termékeik is sokszínűek.Fő termékük az egyedi háttér előtt készült képeslap, melyet idpszaknak megfelelően változtatják (valentinap, karácsony stb.) a képeket a helyszínen készítik el a diákok és oda is adják azonnal a vásárlónak, képeslap formájában.

 • Comodo

  A ComodoeXtra fiataloknak gyárt zoknikat, sapkákat, telefontokokat, emellett szezontól függően készítünk különböző gyümölcs alapú finomságokat, egészséges rágcsákat.

 • One off T-shirt

  A diákvállalkozás egyedi, trendi polókat gyárt, különböző célcsoportok számára. A mintákat a vállalkozás tulajdonosai találják ki, szerkesztik és készítik el. Természetesen az egyedi ötleteket és javaslatokat is szívesen megvalósítják vásárlóink számára.

 • Kreatív Kézművek

  Újrahasznsított anyagokból, új termék készítése. A fiatalok nagy hangsúlyt fordítanak a környezetvédelemre. Leginnovatívabb termékük a bulikarkötő, amely elnevezéséhez hűen a szórakozó helyek és fesztiválok nélkülözhetetlen kelléke. A karkötő a már jól ismert karszalagot váltaná. Hogy miért van rá szükség? A karszalag az idő múlásával elveszti külsőleges értékeit, míg a karkötő tovább megőrzi a belső érték mellett a külső értékeit is.

Instructor

Szilagyi Orsolya

Free