0 student
 • Bárczay ízek

  Bárczay János Mezőgazdasági Szakgimnázium,Szakközépiskola és Kollégium, Abaújszántó " Az iskolánk mezőgazdasági irányú, így a tapasztalatainkat érvényesíthetjük. Kezdetekben féltünk, hogy, mi a kis faluból jövő vállalkozás felvehetjük-e a versenyt a nagyvárosi diák cégekkel. Aztán rájöttünk nincs mitől félnünk, mert mi is lehetünk épp olyan kiváló teljesítményűek, mint a többi vállalkozás."

 • D'ecobook

  Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium, Általános Iskola, Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium. Békéscsaba - Diákvállalkozásunk hagyományos technikával könyveket, jegyzetfüzeteket varr, három különféle méretben (A/5, A/6, A/7), amikhez a különböző textúrájú újrahasznosított borítókat is szintén mi készítjük egy hivatásos könyvkötő által elsajátított technikával.

 • Friend's MIx

  Móricz Zsigmond Református Kollégium, Kisújszállás - "Témánk legfőképp az barátságra alapul, ezért is foglalkozunk az állatokkal is, de emellett magyar népi, illetve kézműves termékekre is specializálódtunk. Például az állatoknak készítünk játékokat, puha párnákat és kis kuckókat, valamint a népi oldalról van paprika, fakanál, népviseletes baba, horgolt dísz, hűtő mágnes stb. a vállalkozás kínálatában."

 • Füles & Co.

  Szabad Waldorf Általános Iskola és Gimnázium, AMI, Szeged - "A fülhallgatók gyakran gubancolódnak össze és törnek meg. Mi borítást készítünk gyapjúfonálból, ezzel megvédve és egyedivé téve. Második termékünk, az ehhez gyártott kiegészítő bőr tok, ezzel könnyebbé téve a fülhallgatók hordozását."

Instructor

Szilagyi Orsolya

Free