Női vállalkozók és vezetők - az erő benned van

Igniting Young Girls’ Entrepreneurial Potential

Női vállalkozók és vezetők - az erő benned vanNe gyárts magadnak korlátokat!

Budapesten, November 16 - án rendeztük meg az Európai Innovációs és Technológiai Intézetben az utolsó hazai női workshopunkat. A rendezvényen három sikeres nő mesélt tapasztalatairól a vállalkozások és a nagyvállalatok világában:

Vetlényi - Lantos Lili (Hababa Designer Store and Gallery) aki még csak 21 éves, máris sikeres vállalkozó,

Nemes Orsi (Milestone Institute), aki habár véletlenül lett vállalkozó, mégis hamar betört a piacra tudásának és kreativitásának köszönhetően,

és Tatár - Kiss Klára (Citi) aki arról mesélt, hogyan lehet nőként érvényesülni a nagyvállalati vezetők világában.

Köszönjük vendégeinknek az izgalmas előadásokat, az EIT - European Institute of Innovation and Technologynak pedig azt, hogy lehetővé tették ezt a programsorozatot!

Debrecen - Mi a sikeres nő titka? - erre a kérdésre is választ kaphattak ma azok a gimnazista lányok, akik részt vettek a Nagyerdei Víztoronyban rendezett workshopon.

Tedd, azt amiben a legjobb vagy!  - ez lehetett volna az esemény mottója, ugyanis mindhárom előadónk erről számolt be, hogy ők akkor érték el a sikert, amikor olyan dolgot kezdhettek el csinálni,amit szeretnek és amiben jók is.

Ezúton köszönjük Porkoláb Gyöngyinek a Kör Dáma egyesület és Csak egy NŐ?! program alapítójának, Kapócs Évának a Maminvent ügyvezetőjének és Hajzer Angelikának, hogy eljöttek a rendezvényünkre és saját karriertörténetük bemutatásával emelték az esemény színvonalát.

A programról készült videó megtekinthető: ittMi a sikeres női vezetők titka?
Szegeden startolt az EIT és a JAM közös programja. Az előadók között köszönthettük Marka Orsolyát (Vidáman Kft.), Füle-Barta Enikőt (Sugar & Candy) és Fritzné Szénási Katalint (Recruitment Solutions Kft) akik szerint alázat, türelem és szervezőkészség, de a Szeged  TV videójából több is kiderül 

Köszönjük az EIT - European Institute of Innovation and Technologynak, hogy partnerünk A holnap női vállalkozói és vezetői programsorozatunkban!

A rendezvényen készült videó megtekinthető: itt

 

A 12 - 18 éves fiatal lányoknak szóló workshop sorozat 3 helyszínen (Szeged, Debrecen, Budapest) valósul meg a 2017/2018-as tanévben. A szakmai előadássorozat célja, hogy a meghívott, vezetői pozícióban lévő nők és női vállalkozók inspirálják a fiatalokat és példaértékű modelleket mutassanak be nekik.

 Szeretettel várunk az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) és a JAM közös workshopjára, ahol menő női vállalkozók mesélnek mindennapjaikról, sikereikről és nehézségeikről, illetve vágyaikról.

 

Első előadás időpontja: 2017.10.19 (csütörtök) 13:00 - 16:00

Helyszín: Szeged, Agóra - Informatórium

 

Meghívott előadók:

* Füle-Barta Enikő (Sugar & Candy, CEO)

* Makra Orsolya (Vidámabban Kft, CEO)

* Fritzné Szénási Katalin (Recruitment Solutions Ltd., CEO)

 

Második előadás időpontja: 2017. november 9., 13:00 - 16:00

Helyszín: Debrecen, Nagyerdei Víztorony

* Hajzer Angelika

* Porkoláb Gyöngyi (Debreceni Kőr Dáma Egyesület, Elnök)

* Kapócs Éva (Maminvent, CEO)

 

2017. november 16. (csütörtök) 13:00 - 16:00

Helyszín: Budapest

 

Meghívott előadók:

* Tatár Kiss Klára (Citi, HR Director)

* Nemes Orsolya (Yconsulting, Y generation expert)

* Vetlényi - Lantos Lili (Hababa Designer, CEO)


Jelentkezési lap kitölthető: itt

 

A workshop sorozat célja, hogy a 12 - 18 éves lányok olyan sikeres női vállalkozókkal és vezetőkkel ismerkedhessenek meg, akik inspirálhatják őket saját vágyaik és terveik megvalósítására. A személyes kapcsolat, a lehetőség a kérdések felvetésére mind olyan plusz, amelyeken keresztül új impulzusokat, lendületet tudunk nyújtani a fiatal lányoknak.

A program támogatója az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (https://eit.europa.eu/eit-home), amely intézet a Junior Achievement Magyarország új partnere a  2017 - 2018 - as tanévben.

A workshop sorozat állomásai:

2017. október 19. Szeged

2017. november 9. Debrecen

2017. november 16. Budapest


A rendezvényeket kifejezetten a 12 - 18 éves lányoknak tervezzük és minden állomáson maximum 70 fő jelentkezését tudjuk fogadni. A workshop ingyenes ám a részvétel regisztrációhoz kötött.


További kérdés esetén keresse a program koordinátorát:

Szilágyi Orsolya

email: szilagyi.orsolya@ejam.hu

tel.: 06 30 996 0359