NN - JAM Árnyékprogram, 2016

NN - JAM Árnyékprogram

2017

Film az NN - JAM Árnyéknapról

A márciusi NN - JAM Árnyéknapról készítettünk egy kisfilmet, amelyben a résztvevőktől hallhatjuk, miért érdemes részt venni ilyen rendezvényeken. Miért lehet hasznos egy egyetemi  hallgatónak és miben segítheti a nagyvállalatokat? Az NN Biztosítóval szervezett Árnyékprogram egy izgalmas,  új eleme idén az NN Group - pal való együttműködésünknek.

Köszönjük az NN önkénteseknek, hogy támogatták a fiatalok gyakorlati tapasztalatszerzését a munka világában!

A videó megtekintése: itt

 

NN - JAM Árnyéknap

Március 30 - án hosszú előkészítést követően megvalósult a NN - JAM Árnyéknap. A jelentkező egyetemisták a felkínált 5 terület közül választhattak érdeklődésüknek megfelelően:

-HR

- marketing és kommunikáció

-jogi osztály

-pénzügy

-IT

A program első lépéseként a fiatalok úgy érezhették magukat, mint új munkavállalók az NN Biztosítónál, hiszen lehetőségük volt részt venni egy általános bemutató a vállalat felépítéséről, kultúrájáról és működéséről. Majd jött a tapasztalati tanulás, hisz a résztvevők csatlakoztak mentoraikhoz és elkezdhették a választott terület alaposabb megismerését. Az izgalmas nap során voltak tárgyalások, bemutatók, filmkészítés így az idő gyorsan elszállt. Mindenki feltöltődve, tapasztalatokkal és élményekkel gazdagabban távozott.

A kivételes mentorok, a nyitott és lelkes fiatalok valamint a jó hangulat mind hozzájárultak ahhoz, hogy ez a sikeres program megvalósulhatott az NN Biztosító székházában.

Az NN Biztosító Zrt. valamint a Junior Achievement Magyarország második éve működik együtt partnerként különböző programok megvalósításában. 2015 -ben a középiskolásoknak szóló Társadalmi Innovációs Versenyt indítottuk útjára Magyarországon, most pedig már két új elemmel bővült a programkínálat.

Idén már megcéloztuk az egyetemista korosztályt is, nekik szólt az Árnyéknap valamint a következő őszi Innovációs Tábor is. Mindkettő partner számára fontos a felnövekvő generáció felkészítése a gazdasági életben való sikeres szerepvállalásra valamint a munkavállalói készségek és vállalkozói kompetencia fejlesztése.

 


 

2017. március 30. - án szervezzük az NN - JAM Árnyéknapot Budapesten az NN Biztosító Zrt. székházában.

Érdekel a nagyvállalatok világa? Szeretnél testközelből belelátni egy vezető munkájába? Fontolgatod, hogy egy multinacionális cégnél helyezkedsz el,  és szívesen megnéznéd, hogyan alkalmazható az iskolában elsajátított tudás a gyakorlatban? Szeretnéd, ha személyesen egy elhivatott szakembernek tehetnéd fel a kérdéseidet az álomszakmáddal kapcsolatban?

Ha megtalálni a hivatásod neked is számít, akkor remek lehetőséget kínál neked az NN és JAM Árnyéknap!

Célunk, hogy a lehető legtöbb és legjobb tapasztalattal gazdagodhass ezen a napon. A programot úgy alakítottuk ki, hogy mindent alaposan megismerhess, kérdéseidre választ kaphass, ezért egy - egy mentorhoz csupán egy - két diák tartozik majd. A mentorok a nagyvállalati területeket képviselik, így a pénzügyi, jogi, informatikai, kommunikációs és humán erőforrás igazgatóságokra várjuk az érdeklődőket.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes szakterületek mentorai csak megadott számú diákkal tudnak az adott napon foglalkozni. A helyek feltöltése a jelentkezések sorrendjében történik, legfeljebb húsz érdeklődőt tudunk fogadni.

Jelentkezési határidő: 2017. március 15.

Jelentkezés az alábbi linken: itt

További információ: itt

További kérdés esetén fordulj bizalommal a program koordinátorához Kovács Ildikóhoz az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: kovacs.ildiko@ejam.hu

Tel.: 06-70-272-2312