Vidd magaddal tréningsorozat

 

A Vidd magaddal tréningsorozat tervezése során egy olyan anyagot készítettünk, amely könnyedén hasznosítható közép-és felsőfokú képzésben tanuló diákok számára. A tréning olyan témaköröket, problémákat boncolgat játékos formában, amelyek ismerete a munka világába belépő fiatalok számára szükségszerű.  Komolyak a témakörök, játékos a forma, de mégsem komolytalan. Igyekeztünk az egyensúlyt megtartani, hogy könnyedén szerezzenek a résztvevők új ismereteket, hasznosítható tudást.

A Vidd magaddal tréningsorozat részei: a  Vidd magaddal!!! Gazdálkodj, a Vidd magaddal!!! Pályázz és a Vidd magaddal Vállalkozz!!! program.


 Vidd magaddal!!! Gazdálkodj program:Vidd magaddal!!! Gazdalkodj

A 12 órás tréning tematika a Család-háztartás témakörére épül. Játékos önismereti felfedezésen túl, a diákok megismerik a csapatmunka folyamatát, miközben fejlesztik saját vállalkozói kompetenciáikat. A tréning kiemelten foglalkozik a családdal, a családban az egyén szerepével, helyével. A családi költségvetés készítésénél az érdekérvényesítés, vitakészség, valamint a problémamegoldő képességeik fejlesztésére is sor kerül.

 

 

    Vidd magaddal!!! PalyazzVidd magaddal!!! Pályázz program:

A 12 órás tréningtematika a munka világába kalauzolja a résztvevőket, akik pályázati portfóliót készítenek, álláshirdetéseket helyeznek nagyító alá, alapvető munkajogi ismereteket szereznek, miközben csapatmunkába dolgozva játékos feladatokat oldanak meg. Egy-egy állásinterjú alatt színészi képességeiket is van lehetőségük csillogtatni a bátor jelentkezőknek.

 

 

 

 

Vidd magaddal!!!Vállalkozz program:Vidd magaddal!!! Vallalkozz

A 12 órás tréningtematika a vállalkozások világába vezeti be a résztvevőket, akik saját vállalkozási ötletüket valósítják meg egy szimulált vállalkozás alapításával, és működtetésével, amely által megismerik a vállalkozások helyzetét a világban,  a marketing, a vállalkozás menedzsment fontosságát.

 

Amennyiben programjaink valamelyike felkeltette az érdeklődését,

kérjük hívjon minket a 06-62/552-858-as vagy a 06-30/996-03-59-es telefonszámon,

vagy írjon az info@ejam.hu email címre!