Felhívások

Why Europe Matters

Kérdőív 16 és 25 közötti fiataloknak

Miért fontos nekünk Európa? kezdeményezés hazai megvalósítása során a  JA Magyarország együttműködik a Nestlé Hungaria Kft - vel valamint a MOLGroup Magyar Olaj - és Gázipari Nyrt - vel

Egy kampány, ami egyrészt egy széles körű, 10.000 fős európai felmérés, másrészt pedig Innovációs Workshopok, amelyek segítségével hangot adunk a 16 - 25 éves fiatalok gondolatainak az Európai Unióról, az oktatásukról, foglalkoztatásukról és elvárásaikról a jövővel kapcsolatosan.

További információ: itt

2017-09-25


Junior Achievement Magyarország - Arconic - Köfém Kft. Program 2017

„Inventing the future of transportation”

A program célja: Motiválja a 15 - 18 éveseket a STEM készségek fejlesztésére (matematika, természettudományok, mérnöki, műszaki ismeretek, valamint informatika). Felfedezzék, hogy milyen módon hasznosíthatják készségeiket a munkaerőpiacon, hogy leküzdjék a holnap problémáit.

További információ: itt

2017-09-25


Társadalmi Innovációs Verseny

Középiskolásoknak

Az immár harmadik éve futó nemzetközi verseny célja, hogy a diákok gyakorlati példákon keresztül ismerkedjenek meg a társadalmi vállalkozás, innováció fogalmával, majd saját ötletüket fejlesztve segítsünk nekik úttörőkké válni a társadalmi problémák leküzdésében.

A hazai versenyhez az NN Biztosító csatlakozik szakmai támogatóként.

További információ: itt

2017-09-25


Női vállalkozók és vezetők

Az erő benned van!

A workshop sorozat célja, hogy a 12 - 18 éves lányok olyan sikeres női vállalkozókkal és vezetőkkel ismerkedhessenek meg, akik inspirálhatják őket saját vágyaik és terveik megvalósítására. A személyes kapcsolat, a lehetőség a kérdések felvetésére mind olyan plusz, amelyeken keresztül új impulzusokat, lendületet tudunk nyújtani a fiatal lányoknak.

További információ az előadókról és a helyszínekről: itt

2017-09-25


JAM - Citi Diákvállalkozás Program

Idén is elstartol a JAM - Citi Diákvállalkozás programja. Új honlappal, innovatív szakmai tananyaggal és egy 3 napos őszi konferenciával várjuk az idén csatlakozó diákokat és pedagógusokat.

Az új honlap: www.diakvallalkozasok.hu

További információ a programról: itt

2017-09-25 


Megújul a Diákvállalkozás program

Új honlappal, új szakmai segédanyaggal és egy háromnapos szakmai konferenciával bővűl ki az idei diákvállalkozás program.

Új honlap: www.diakvallalkozasok.hu

2017-09-08

Legfrissebb híreink

Sikeres volt a Diákvállalkozások 3 napos konferenciája

Október 26 - 28 között rendeztük meg Budapesten hagyományteremtő céllal az első JAM - Citi Diákvállalkozás Konferencia rendezvényünket. Miért érte meg részt venni?

- a rendezvény során számos szakember osztotta meg a diákvállalkozókkal tapasztalatait és tudását

- megismerkedhettek egymással az ország különböző pontjairól érkező diákvállalkozók

- Citi önkéntes mentoroktól kaphattak tanácsokat a csapatok

- fejlesztettük a diákok készségeit és ismereteit

További információt: itt

2017-11-07


Ki lett az év mezőgazdasági diákvállalkozója?

Múlthét pénteken zajlott le a Mezőgazdász  - avagy legyél Te az év Mezőgazdasági diákvállalkozója versenye. Az érkező csapatoknak a már jól ismert versenyelemeken kellett bizonyítani tudásukat és rátermettségüket (üzleti beszámoló megírása, üzleti prezentáció, stand és panelinterjú)

A verseny nagyon szoros volt.

Az eredmény a következőképpen alakult:

3. Színes, Ízes csapata (Székács Elemér Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakközépiskola, Törökszentmiklós)

2. AgroDiákok (II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium, Kiskunhalas) és első helyen végzett a Mini Csemege csapata (Dr.Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium)

Gratulálunk Nektek! Köszönjük a szakmai zsűri tagjainak, hogy a mai napon megjelenésükkel emelték az esemény színvonalát:

Dankó Andrásnak a Monsanto képviseletében, Tóth Marcellnek a Gazmag képviseletében és Pacz Marcellnek az AgroNapó képviselőjének.

Köszönjük a Monsanto Fundnak az egész éves támogatást és a
mentoraik önkéntes segítségét, akik a csapatok mellett álltak az egész évben.

További információ: itt

2017-06-06


NN - Társadalmi Innovációs Verseny - döntő 2017

Bulizz biztonságosan! - drogkimutató kiegészítővel nyert a debreceni csapat

A debreceni Telegdi Kata Szakgimnázium, Gimnázium és Szakközépiskola tanulói nyerték meg a JA Social Innovation Relay (Társadalmi Innovációs Verseny) hazai döntőjét. A Négyesfogat csapat ötlete lehetőséget biztosítana a biztonságos szórakozásnak, így megelőzve számos olyan bűncselekményt, aminek a drog hatása alatt áldozataivá válhatnak a gyanútlan fiatalok.

További információ: itt

2017-05-29


Nemek harca az országos diákversenyen

Tegnap a nemek  "harcának"  lehettünk tanúi a JAM-Citi Diákvállalkozások Országos Versenyén. A diákvállalkozóknak négy programelemen kellett bizonyítaniuk egész éves tudásukat, vállalkozói tapasztalataikat a szakmai zsűri előtt.

További információ: itt

2017-05-19


Újabb mérföldkő a Társadalmi Innovációs Versenyen

A 2016-2017 - es tanévben immár második alkalommal megrendezésre kerülő Társadalmi Innovációs Verseny újabb nagyszerű üzleti elképzelések megszületéséhez vezetett. A versenyben regisztrált csapatok az ország különböző pontjairól töltötték fel ötleteiket az online felületre. Ezt követően a legjobb csapatok együtt dolgozhattak NN önkéntes mentorokkal az ötleteik fejlesztésén. Így jöttek létre az április 17 - én leadott üzleti ötlet canvas dokumentumok.

További információ: itt

2017-05-02

Tartalom átvétel

Galéria


Junior Achievement YouTube csatornája

Kiemelt Projektjeink

GNOP 5.3.1

Projektjeink

Naptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30