Sikerrel zárult az EIT és a JAM közös programja

Ősszel 3 helyen és 3 alkalommal valósult meg az Európai Inovációs és Technológiai Intézet és a JAM közös programja. A szakmai előadássorozat célja, hogy női vállalkozókat és vezetőket mutasson be, akik saját karriertörténetüket mesélik el a 12-18 éves diáklányoknak. A program 3 helyszínen Szegeden, Debrecenben és Budapesten került megrendezésre, mindenütt teltházas előadásokkal.

Ne gyárts magadnak korlátokat!

Budapesten, November 16 – án rendeztük meg az Európai Innovációs és Technológiai Intézetben az utolsó hazai női workshopunkat. A rendezvényen három sikeres nő mesélt tapasztalatairól a vállalkozások és a nagyvállalatok világában:

Vetlényi – Lantos Lili (Hababa Designer Store and Gallery) aki még csak 21 éves, máris sikeres vállalkozó,

Nemes Orsi (Milestone Institute), aki habár véletlenül lett vállalkozó, mégis hamar betört a piacra tudásának és kreativitásának köszönhetően,

és Tatár – Kiss Klára (Citi) aki arról mesélt, hogyan lehet nőként érvényesülni a nagyvállalati vezetők világában.

Köszönjük vendégeinknek az izgalmas előadásokat, az EIT – European Institute of Innovation and Technologynak pedig azt, hogy lehetővé tették ezt a programsorozatot!

Debrecen – Mi a sikeres nő titka? – erre a kérdésre is választ kaphattak ma azok a gimnazista lányok, akik részt vettek a Nagyerdei Víztoronyban rendezett workshopon.

Tedd, azt amiben a legjobb vagy!  – ez lehetett volna az esemény mottója, ugyanis mindhárom előadónk erről számolt be, hogy ők akkor érték el a sikert, amikor olyan dolgot kezdhettek el csinálni,amit szeretnek és amiben jók is.

Ezúton köszönjük Porkoláb Gyöngyinek a Kör Dáma egyesület és Csak egy NŐ?! program alapítójának, Kapócs Évának a Maminvent ügyvezetőjének és Hajzer Angelikának, hogy eljöttek a rendezvényünkre és saját karriertörténetük bemutatásával emelték az esemény színvonalát.

A programról készült videó megtekinthető: itt

Szeged – Mi a sikeres női vezetők titka? Szegeden startolt az EIT és a JAM közös programja. Az előadók között köszönthettük Marka Orsolyát (Vidáman Kft.), Füle-Barta Enikőt (Sugar & Candy) és Fritzné Szénási Katalint (Recruitment Solutions Kft) akik szerint alázat, türelem és szervezőkészség, de a Szeged  TV videójából több is kiderül

Köszönjük az EIT – European Institute of Innovation and Technologynak, hogy partnerünk A holnap női vállalkozói és vezetői programsorozatunkban!

A rendezvényen készült videó megtekinthető: itt