Események betöltése

« All Events

  • Ez az esemény elmúlt.

NN – JAM Árnyéknap

2018. május 4. @09:00 - 16:00

Érdekel a nagyvállalatok világa? Szeretnél testközelből belelátni egy vezető munkájába? Fontolgatod, hogy egy multinacionális cégnél helyezkedsz el, és szívesen megnéznéd, hogyan alkalmazható az iskolában elsajátított tudás a gyakorlatban? Szeretnéd, ha személyesen egy elhivatott szakembernek tehetnéd fel a kérdéseidet az álomszakmáddal kapcsolatban?

Ha megtalálni a hivatásod neked is számít, akkor remek lehetőséget kínál neked az NN és JAM Árnyéknap!

Az Árnyéknapról

Az esemény a Nagy-Britanniában „Job Shadow” néven évek óta futó program mintájára, szabadfordításban az „Árnyékprogram“ nevet kapta találóan, hiszen lényege, hogy lehetőséget kapsz egy üzletembert (mentort) egy munkanapján „árnyékként” kísérni mindenhová. Természetesen a mentor a nap során a munkába is bevonhatja az „árnyékát”, válaszolhat kérdéseidre, mesélhet tapasztalatairól, elláthat hasznos tanácsokkal. Ily módon közvetlen tapasztalatokat szerezhetsz arról, hogy a hőn áhított pozíció betöltése milyen feladatokkal jár a gyakorlatban, mekkora felelősséget követel meg, hogyan is néz majd ki egy munkanapod, ha tényleg ezt a pályát választod?

A programot 2018. május 4-én rendezzük meg az NN Biztosító székházában (Budapest, Dózsa György út 84/b,1068). Amentorok is az NN Biztosító szakemberei közül kerülnek ki. A program 9:00-16:00-ig tart.

Hogyan jelentkezhetsz?

Ha a program felkeltette az érdeklődésed, nincs más dolgod, mint kiválasztani, mely szakterület érdekel leginkább (HR,marketing, értékesítés), és jelentkezni 2018. április 27-ig a melter.helga@ejam.hu e-mail címen.

Célunk, hogy a lehető legtöbb és legjobb tapasztalattal gazdagodhass ezen a napon. A programot úgy alakítottuk ki, hogy mindent alaposan megismerhess, kérdéseidre választ kaphass, ezért egy-egy mentorhoz csupán egy-két diák tartozik majd.

A mentorok a nagyvállalati területeket képviselik, így a HR, marketing, értékesítés területeire várjuk az érdeklődőket.
Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes szakterületek mentorai csak megadott számú diákkal tudnak az adott napon foglalkozni. A helyek feltöltése a jelentkezé- sek sorrendjében történik, legfeljebb húsz érdeklődőt tudunk fogadni.

Reméljük, veled is találkozunk május 4-én az NN Biztosítónál!

Részletek

Dátum:
2018. május 4.
Időpont:
09:00 - 16:00

Helyszín

NN Biztosító Székház
Dózsa György út 84/b
Budapest, 1068
+ Google Térkép