Események betöltése

« All Events

  • Ez az esemény elmúlt.

NN Árnyéknap  

2018. november 15. @09:00 - 16:00

Próbáld ki, hogyan állnál helyt egy multinacionális vállalatnál! Ha szeretnéd látni, milyen kihívások várnának rád vezetőként, vagy megcsillogtatnád a tudásod, képességeid egy olyan cégnél, amely a saját területén piacvezető, jelentkezz az NN biztosítóval közösen szervezett Árnyéknapunkra!


Kinek szól? 
Egyetemistáknak akik marketing, HR, sales vagy jogi területen szeretnének elhelyezkedni.

Mi vár rád? Minden, ami az adott területen (marketing, HR, sales, jog) egy nap alatt megtörténhet. Nem csak a színfalak mögül figyelheted az eseményeket, de részese, alakítója is lehetsz a történéseknek. Mentorod válaszolni fog a kérdéseidre, hasznos tanácsokkal lát el, és akár a döntéshelyzetekbe is bevon. A nap folyamán olyan értékes tapasztalatokra és tudásra tehetsz szert, ami az iskolapadban nem elsajátítható. Mindemellett pedig kapcsolatokat is építhetsz, amelyeket a diplomaszerzés után is remekül kamatoztathatsz.

Időpont: 2018. november 15. 9:00-16:00.

Helyszín: Budapest, Dózsa György út 84/b, 1068 (NN Székház).

Hogyan jelentkezhetsz? 2018. November 10-ig, vagy ameddig van szabad hely az adott területen. Mivel erre a programra most csak 20 főt tudunk fogadni, ezért ha biztosra akarsz menni, érdemes minél hamarabb jelentkezned! Kattints ide, és töltsd ki az űrlapot, vagy írj e-mailt a melter.helga@ejam.hue-mail címre, megjelölve az általad választott szakterületet.

Egyéb tudnivalók: A programon való részvétel INGYENES, ebédet minden résztvevőnek biztosítunk!

Részletek

Dátum:
2018. november 15.
Időpont:
09:00 - 16:00
Esemény kategória:

Szervező

JA Magyarország
Telefon:
+36309960359
E-mail:
junior@ejam.hu
Honlap:
ejam.hu

Helyszín

NN Biztosító Székház
Dózsa György út 84/b
Budapest, 1068
+ Google Térkép