Események betöltése

« All Events

  • Ez az esemény elmúlt.

Árnyékprogram – Pályaválasztási napok

2018. október 18. @08:00 - 2018. október 20. @17:00

A program célja: Fiatalok, középiskolások árnyékként követnek üzletembereket. Céljuk nem vállalati titkok megszerzése, nem a versenytársak megbízásából végeznek ellenséges felderítő munkát, hanem TANULNAK. Az árnyékprogram egy angolszász találmány, lényege a tanuló és egy választott üzletember egy közös munkanapja. A diákok 1 munkanapot töltenek el a kiválasztott vállalat vezetőjével, melynek során tapasztalatot szereznek a munka világáról, a képességeik gyakorlati alkalmazásáról.

A program része: A program alkalmával egy egész napon keresztül árnyékként követheted a napi feladatok elvégzésében a választott üzletembert. Együtt mentek megbeszélésekre, találkozókra, nap végén megbeszélhetitek a tapasztaltakat. Megismerheted az üzletemberek életét, mindennapjait, a tárgyalástechnikát, a hatékony kommunikációt vagy a munkaerő kiválasztás szempontjait. Érdeklődésednek megfelelően választhatsz iparágat, ágazatot, így akár HR, pénzügy, ügyvédi iroda, autógyártás, biztosító vagy konkrét vállalatok nevei is felmerülhetnek

Az Árnyékprogram időpontja: Az Árnyéknapot a szegedi Pályaválasztási Napokkal egy időben rendezzük meg, 2018. október 18-20 között.

Helyszín:Szeged

Időtartam:A diákok egy teljes munkanapot töltenek el a mentoraikkal, akiket árnyékként követnek.

Jelentkezés menete: Nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi jelentkezési lapot, és elküldeni a melter.helga@ejam.hu, vagy a szilagyi.orsolya@ejam.hue-mail címre, 2018. október 1.-ig! Siess, mert a helyek száma korlátozott!!

Árnyékprogram Kisokos:

Az árnyékprogram előtt olvasd el a JAM által készített Kisokost, amelyben sok információt találsz a programról, és segít Neked a felkészülésben. A Kisokost, itt töltheted le.

Részletek

Kezdés:
2018. október 18. @08:00
Vége:
2018. október 20. @17:00

Helyszín

Szeged
Szeged, Magyarország + Google Térkép